ISU Vâlcea s-a alăturat inițiativei „Let’s Do It, Romania!”

Duminică, 26 Septembrie 2021Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

ISU Valcea s a alaturat initiativei  Let s Do It  Romania | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea s-a alăturat, ca în fiecare an, proiectului „Let’s Do It, Romania!”, pompierii militari vâlceni implicându-se activ în campania de responsabilizare a populaţiei cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător.

Astfel, sâmbătă, 18 septembrie a.c., pompierii militari, atât de la intervenție, cât și de la reședința unității, au acţionat pentru curăţarea mai multor zone din raioanele de intervenție. În urma inițiativei, pompierii militari au igienizat zona limitrofă lacului Ostroveni, cantitatea de gunoaie de aproximativ 5 tone fiind predată operatorului de salubrizare orășenească.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.