La mulți ani tuturor sărbătoriţilor, de Sfânta Maria!

Vineri, 10 Septembrie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

La multi ani tuturor sarbatoritilor  de Sfanta Maria | imaginea 1 Marian este unul dintre salvatorii prahoveni care au răspuns afirmativ plecării în misiunea de sprijin a pompierilor eleni în lupta cu incendiile care au devastat zone întinse din Grecia, punând în pericol viaţa şi bunurile locuitorilor din această ţară.

Și-a pus toată priceperea și dăruirea în acestă misiune și consideră că efortul său și al întregii echipe nu a fost în zadar. Împreună cu colegii, a acționat în zona Atica, la un incendiu izbucnit la o pădure de rășinoase.

Pompierul prahovean nu face excepţie de la nobilul deziderat, acesta făcându-şi meseria cu abnegaţie şi profesionalism, punând pe primul plan viaţa şi integritatea celor de lângă el. Dar iată că flăcările s-au domolit, iar salvatorii prahoveni s-au întos cu bine acasă.

Pe această cale, reprezentanţii ISU Prahova doresc tuturor celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria sănătate și putere să lupte pentru idealurile lor!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.