Picătura ta de sânge poate salva viața unui om!

Joi, 16 Septembrie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Picatura ta de sange poate salva viata unui om | imaginea 1 Pompierii militari ialomițeni s-au mobilizat, din nou, în apropierea Zilei Pompierilor din România, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-și prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune de donare de sânge “SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ”.

Iniţiativa pompierilor ialomițeni a venit şi în contextul în care zilnic aceştia participã la intervenţii, pe parcursul cãrora se confruntã cu suferinţa oamenilor şi înţeleg cât de important este sã ofere o şansã la viaţã celor din jurul lor, prin toate mijloacele pe care le au la dispoziţie.

Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua și pe viitor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.