Pompierii botoșăneni s-au mobilizat din nou pentru a dona sânge

Duminică, 26 Septembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Pompierii botosaneni s au mobilizat din nou pentru a dona sange | imaginea 1 În fiecare clipă, viața cuiva depinde de o picătură de sânge. Iar speranța vine, uneori, de la oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute fără să aștepte nimic în schimb.

Pompierii botoșăneni merg periodic la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani și, prin gestul lor, ajută bolnavii să poată primi sângele de care au nevoie. Miercuri, 22 septembrie a.c., s-au mobilizat din nou!

Mereu este nevoie de sânge! Dacă nu aveți probleme de sănătate, mergeți să donați pentru că o picătură de sânge poate salva viața unui om! La Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani se poate dona de luni până vineri, între orele 08:00 - 12:00. Personalul centrului este foarte bine pregătit și vă va oferi toate informațiile necesare înainte și după acțiunea de donare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.