Respect, Plt. adj. George Leric - Profesionist la intervenție și campion național de enduro!

Sâmbătă, 09 Octombrie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Respect  Plt  adj  George Leric   Profesionist la interventie si campion national de enduro | imaginea 1 Despre plt. adj. George Leric, comandant de echipaj şi conducător autospeciale la Secția de Pompieri Bârzava, s-a mai vorbit acum câțiva ani.

Atunci un bărbat s-a rătăcit în pădurile din zona localității Bârzava, iar George a venit din tură liberă să își ajute colegii la căutări. Profesionalismul său de salvator și pasiunea lui pentru motociclete au făcut atunci diferența.

Unde nu au putut ajunge autoturismele de teren, iar echipelor de căutare le-ar fi luat câteva ore, a ajuns George cu motocicleta, a găsit bărbatul rătăcit, i-a acordat prim ajutor și l-a coborât la salvatori.

Pasiunea pentru motociclete o are de copil, dar prima competiție la care a participat a fost în 2011, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

2014 - locul 2 clasa B Experți la Endurocross;

2015 - locul 3 clasa B.

Experți la Enduro

  • 2015 - locul 4 clasa B Experți la Endurocross;
  • 2017 - locul 1 clasa C Hobby la Hard Enduro;
  • 2020 - locul 2 clasa B Experți la Endurocross.

Anul acesta a fost anul care l-a consacrat definitiv în acest sport al îndemânării şi curajului, locul 1 clasa A Profi la Endurocross. Reprezentanţii ISU Arad îşi exprimă sentimentele de mândrie faţă de camaradul lor, Leric George, un salvator profesionist și un campion la profesioniști.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.