S-au mobilizat pentru a dona sânge

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

S au mobilizat pentru a dona sange | imaginea 1 Uneori propria viață stă în mâinile celor din jur…sau într-o picătură de sânge pe care aceștia o pot dona pentru tine. Oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute, fără să aștepte nimic în schimb.

Marţi, 28 septembrie a.c., salvatorii s-au mobilizat din nou. De data aceasta pentru Alexandru Cristian, de 19 ani, care va fi supus unei dificile intervenții chirurgicale. Apelul a avut un ecou imediat, iar pompierii botoșăneni au mers să doneze sânge, atât pentru el, cât și pentru alți oameni care au nevoie de transfuzii.

Au fost întâmpinați, ca de fiecare dată, de personal medical foarte bine pregătit și dedicat acestei profesii, care le-au oferit toate informațiile necesare înainte de donare. Mulți dintre salvatori donează sânge la fiecare trei luni. Nu vor să se laude cu acest lucru pentru că îl fac din suflet și pentru că știu cât de mult înseamnă să primești ajutor, în cel mai scurt timp.

🩸La Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani se poate dona de luni până vineri, între orele 8:00 - 12:00.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.