Uniţi pentru Viaţă!

Duminică, 31 Octombrie 2021Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Uniti pentru Viata | imaginea 1 Poliţişti, pompieri, jandarmi, poliţişti de frontieră şi cetăţeni s-au unit pentru viaţă!

Luni, 25 octombrie a.c., poliţiştii doljeni, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră, s-au mobilizat pentru desfăşurarea unei activităţi de donare de sânge. S-au strâns cu toţii la Centrul de Trasfuzii Craiova, pentru a da un exemplu de solidaritate, la care îşi doresc să se alăture cât mai multe persoane.

Se adresează tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge! De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul Sars-Cov 2 şi care s-au vindecat, le este adresată rugămintea să doneze plasmă!

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva vieţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă.

Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars-Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

Se face precizarea că această activitate se desfăşoară în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne “Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.