Au ajutat bolnavii care aveau nevoie de sânge - Respect, Alin şi Ionuţ!

Joi, 25 Noiembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Au ajutat bolnavii care aveau nevoie de sange   Respect  Alin si Ionut | imaginea 1 Uneori, propria viață poate sta în mâinile celor din jur…sau într-o picătură de sânge pe care aceștia o pot dona pentru tine. Oameni pe care nu îi cunoști, dar care vor să ajute necondiționat.

Alin și Ionuț sunt pompieri în cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești. Ei au mers, luni, 22 noiembrie a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină din incinta Policlinicii și, prin gestul lor, au ajutat bolnavii care aveau nevoie de sânge.

Dacă nu aveți probleme de sănătate, mergeți să donați pentru că o picătură de sânge poate salva viața unui om! La Centrul de Transfuzii Sanguine, din incinta Policlinicii, se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-11:30. Personalul centrului este foarte bine pregătit și vă va oferi toate informațiile necesare, înainte și după acțiunea de donare.

Au ajutat bolnavii care aveau nevoie de sange   Respect  Alin si Ionut | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.