Au răspuns prezent la acţiunea de plantare a peste 1000 de arbori

Marți, 16 Noiembrie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Au raspuns prezent la actiunea de plantare a peste 1000 de arbori | imaginea 1 Protecția mediului este una dintre misiunile lor, sunt mereu alături de comunitățile locale și, sâmbătă, 13 noiembrie a.c., au răspuns prezent la inițiativa de a planta peste o mie de arbori, în localitatea Pecica.

Alături de colegii de la SVSU Pecica şi camarazii de la Jandarmeria Arad, împreună cu Cetatea Voluntarilor, FCC Baschet Arad și Crucea Roșie filiala Arad, pompierii arădeni au plantat cu gândul la viitor.

Au credinţa că ține de fiecare dintre noi să facem câte puțin pentru un mediu mai curat, iar ei, pompierii, știu cel mai bine ce înseamnă să nu ai grijă de natură și care sunt urmările. Se adresează mulţumiri Primăriei Pecica pentru invitație şi organizare, şi Direcției Silvic Arad pentru puieții puși la dispoziție în mod gratuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.