Lucrări intense la Punctul de lucru al pompierilor din localitatea Slobozia Mândra

Joi, 25 Noiembrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Lucrari intense la Punctul de lucru al pompierilor din localitatea Slobozia Mandra | imaginea 1 În curând, în localitatea Slobozia Mândra se va operaționaliza un nou Punct de lucru al pompierilor teleormăneni, care să asigure intervenția rapidă în acea zonă, știut fiind faptul că distanța față de subunitatea din Turnu Măgurele în raionul de intervenție în care se regăsește este una destul de mare.

Aici se vor afla 24 de ore din 24, în slujba cetățenilor, un echipaj de prim-ajutor cu o ambulanță SMURD și un echipaj de stingere cu apă și spumă care are în dotare și modulul de descarcerare pentru asigurarea intervenției în cazul accidentelor rutiere.

În urma analizelor operative realizate încă de la începutul acestui proiect, a reieșit faptul că timpul de răspuns la intervenție va fi redus semnificativ, la câteva minute, ceea ce înseamnă, în mod direct, creșterea gradului de siguranță oferit cetățenilor.

Pentru toate eforturile pe care le depun în vederea realizării acestei construcții, cu termen preconizat pentru jumătatea anului 2022, se adresează mulțumiri autorităților locale și județene pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.