Apel umanitar!

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Apel umanitar | imaginea 1 Sâmbătă, 4 decembrie a.c., aflându-se în timpul liber, 𝐬𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐌𝐈𝐂𝐋𝐈𝐔𝐂, subofițer operativ în cadrul Stației de Pompieri Buziaș, a fost implicat într-un grav accident rutier pe Calea Șagului din Timișoara. În urma impactului, tânărul salvator, în vârstă de doar 22 de ani, a fost transportat la spital cu multiple traumatisme, unde a fost operat de urgență.

În prezent, Gabriel este internat în secția de reanimare a Spitalului Județean Timișoara, fiind intubat și are nevoie 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐚̂𝐧𝐠𝐞. Din nefericire, personalul medical a transmis că subofițerul se află într-o stare critică, iar viața îi este în pericol.

Pompierii timişeni roagă toți oamenii de bine care pot și doresc să doneze sânge, să ajute la salvarea vieţii colegului lor care este un tânăr foarte dedicat și a intervenit de multe ori pentru salvarea altora. Cei care aleg să doneze sânge pentru tânărul pompier sunt rugați să specifice la Centrul de Transfuzii că 𝐝𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐌𝐢𝐜𝐥𝐢𝐮𝐜, i𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.