“Arată că îți pasă, DONEAZĂ!” Pompierii vasluieni donează sânge

Luni, 27 Decembrie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Arata ca iti pasa  DONEAZA   Pompierii vasluieni doneaza sange | imaginea 1 Alături de ceilalți parteneri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui sprijină activitatea de voluntariat din cadrul campaniei “Arată că îți pasă, DONEAZĂ!”, campanie coordonată de Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

În acest sens, în perioada 20-23 decembrie a.c., pompieri militari, cadre didactice și nedidactice, elevi, dar și alte persoane interesate s-au deplasat la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină, pentru a dona sânge sau plasmă. Luni, 20 decembrie a.c., 24 de persoane au donat sânge, activitatea continuând şi în următoarele trei zile. Printre donatori s-au aflat și zece pompieri militari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.