Au dăruit un strop de bucurie unor copii cu nevoi speciale

Luni, 27 Decembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Au daruit un strop de bucurie unor copii cu nevoi speciale | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa este permanent alături comunitate din poziția de salvatori, dar și prin acţiuni umanitare.

Luni, 20 decembrie a.c., cu sprijinul Asociației Salvatorii Dâmbovițeni și al filialei județene de Cruce Roșie, pompieri și voluntari au ales să treacă pragul copiilor de la Centrul de Recuperare și Reabilitare pentru Copii cu Handicap din Târgoviște, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Aceştia şi-au dorit să dăruiască un strop de bucurie acestor copii cu nevoi speciale, pentru care fiecare zi de activitate este un efort de recuperare și integrare și să le ofere daruri, ca ajutoare ale lui Moș Crăciun. Salvatorii se bucură de fiecare dată când reușesc să aducă zâmbete pe chipurile celor pe care îi ajută, aceasta fiind cea mai mare mulțumire pentru ei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.