Distins cu premiul “Ion Creangă” pentru creație literară - Felicitări, Plt. adj. Marius Ungureanu!

Miercuri, 01 Decembrie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Felicitări domnului Plutonier adjutant Marius Ungureanu, care a primit un nou premiu, de această dată din partea Asociației Scriitorilor și Artiștilor din Bucovina - Ocolul Câmpulungului Moldovenesc “Voievozi de Obcină”.

Este vorba de Premiul “Ion Creangă”, pentru creația literară “Zâmbete printre gloanțe”. Pentru același text, Marius Ungureanu a fost premiat la Concursul de proză polițistă al Editurii Ministerului Afacerilor Interne, în anul 2019.

De asemenea, Plutonierul adjutant Marius Ungureanu, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, este și autorul a trei romane, respectiv: “Sânge pentru sânge”, “Înger și Demon. Începuturi” și “Trandafirul Auriu”. Reprezentanţii ISU Suceava îl felicită încă o dată, îi doresc multă inspirație, și speră să revină cât de curând cu noi creații literare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.