După ce polițiștii au refuzat să verifice carantinații, generalii slugarnici bagă pompierii la înaintare chiar dacă aceștia nu au competența de a legitima persoane!

Joi, 23 Decembrie 2021București
Sursa Foto: Facebook IGSU

Dupa ce politistii au refuzat sa verifice carantinatii  generalii slugarnici baga pompierii la inaintare chiar daca acestia nu au competenta de a legitima persoane | imaginea 1 România fierbe. Polițiștii, sătui de mizeriile Guvernului și de manevrele politrucului Bode, au ieșit în stradă. Sindicatele se cam unesc, spre marea disperare a politicienilor, majoritatea refuzând să mai funcționeze ca o fabrică de bani pentru un stat nedrept.

Liderii de sindicat numai vor compromisuri și refuză să verifice românii băgați în carantină de sărbători. În aceste condiții, ce să facă ministrul? Apelează la Arafat. Iar acesta dă ordin cohortei de generali făcuți pe bandă rulantă, care trebuie și ei să facă ceva în schimbul stelelor, nu-i așa? Și, când ești sclav și aservit, la ce-ți mai folosește creierul? În condițiile în care NU EXISTĂ PERSONAL SUFICIENT PENTRU A ÎNCADRA MAȘINILE, dar cu toate astea ORELE SUPLIMENTARE NU SE PLĂTESC CI SE ACORDĂ ZILE LIBERE, și în condițiile în care, din 3 în 3 ore, pompierii verifică secțiile ATI, de ce să nu forțăm și mai tare nota dacă patria o cere? Patria vă vrea deștepți nu slugarnici, domnilor generali! Astfel de ordine aruncă responsabilitatea mai jos, la inspectorii șefi, care știu a naibii de bine că au puțini oameni, că din acești oameni puțini, parte sunt în libere, că sunt sărbători și ambulanțele roșii circulă în draci, că abia se descurcă să asigure cât de cât un răspuns operativ la nevoile cetățeanului.

Așadar și prin urmare, pompierii vor verifica persoanele carantinate. Cum? Păi, simplu, în unele județe, un pompier cu o mașină, în altele 2 pompieri cu o mașină, vor porni la colindat la ușa repatriaților. Dacă între timp se anunță vreun incendiu, băieții fie se întorc la bază, fie se îmbracă direct în mașină și fug la intervenție (procedura se face după mintea fiecărui inspector șef), iar după intervenție, revin la carantinat, să continue verificările. NOAPTEA MINȚII! Unde mai pui că amărâtul sau amărâții în discuție vor fi trimiși și în coloniile de rromi, să îi verifice pe carantinați, zone în care și pe timp de “pace” cazurile de ultraj sunt multe.

Problema cea mare e că POMPIERII NU AU DREPTUL SĂ LEGITIMEZE PERSOANE. Ori verificarea carantinaților presupune și legitimarea celui verificat. Cum altfel poți stabili dacă cel aflat la domiciliu e Ion și nu frate-său? Dacă acesta refuză să prezinte documentul de identitate, pompierul nu prea are ce să îi facă. Și atunci? Păi, aici vă fac bucata capetele deștepte de la MAI, dragi polițiști! Pompierul va anunța refuzul legitimării și va solicita un echipaj de polițiști sau de jandarmi. Cât de hodinită să îți fie mintea, să fii capabil să scornești așa ceva și cât de slugă să fii ca și comandant de pompieri să nu ai curajul să spui că oamenii tăi NU AU DREPTUL SĂ SOLICITE UNEI PERSOANE SĂ ÎȘI PREZINTE CARTEA DE IDENTITATE? Cât de slugă să fii să nu ai curajul să spui că NU AI OAMENI SUFICIENȚI PE INTERVENȚIE ȘI CĂ PUR ȘI SIMPLU NU POȚI SĂ ÎȚI ASUMI ASTFEL DE MISIUNI? Așa… cam de la una la trei stele de slugă. Proaspete.

Comentariile sunt de prisos! Ce mai poți să spui în fața unor asemenea aberații? Când tu ai în mult prea multe situații UN om pe mașina de stingere în loc de CINCI, îți arde să îți trimiți subordonații în misiuni care LE DEPĂȘESC COMPETENȚA? Pui pompierii la mijloc într-un circ de doi bani ca să poată chema, în sprijin, echipajele de polițiști care au refuzat să execute ordinul de verificare a carantinaților? Deh, au și stelele de general prețul lor, dar parcă e prea mult! Chiar trebuie să îți bați joc de proprii oameni doar ca să faci pe placul stăpânilor care ți-au aruncat un grad?

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.