Elevă la liceu, a ales să fie și voluntar - Andreea Cristina Pindic

Marți, 07 Decembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Eleva la liceu  a ales sa fie si voluntar   Andreea Cristina Pindic | imaginea 1 Așa cum procedează în fiecare an de când s-a introdus programul „Salvator din pasiune”, ISU Tulcea vă prezintă unul din cei mai dedicați voluntari ai lor. Andreea Cristina Pindic, căci despre ea este vorba, elevă la liceu, ce a ales să fie și voluntar, atunci când are timp liber:

„După ce am participat 3 ani la rând la concursul școlar „Prietenii pompierilor” a început să-mi surâdă ideea de a deveni pompier. După ce am aflat că te poți înscrie ca voluntar pe ambulanța SMURD am așteptat cu nerăbdare să împlinesc vârsta necesară pentru a-mi putea depune dosarul, iar din februarie mi-am început în sfârșit activitatea pe ambulanță alături de colegii din echipaj de la care am întotdeauna câte ceva de învățat.

De ce am ales să devin voluntar pe ambulanța SMURD? Pentru că îmi place adrenalina și provocările pe care mi le oferă acest domeniu, îmbunătățindu-mi astfel viteza de reacție, capacitatea de a mă adapta rapid la diferite situații neprevăzute și comunicarea efectivă în echipă, calități importante pentru această meserie.

Am ales să fac asta pentru că vreau să ajut oamenii aflați la nevoie și să fiu speranța pe care o așteaptă disperați când sună la 112.

În schimb, noi voluntarii nu primim bani, dimpotrivă, primim ceva mult mai important și special pentru noi, acel „mulțumesc” spus din suflet după ce predăm pacientul la U.P.U, și experiența care ne ajută să devenim din ce în ce mai bine pregătiți de la o intervenție la alta.”

Cu acest prilej, pentru sprijinul oferit și munca pe care o depun în folosul comunității, reprezentanţii ISU Tulcea le adresează felicitări, sănătate, putere de muncă și succes în tot ceea ce și-au propus! La mulți ani, dragi voluntari!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.