I-au făcut o bucurie şi i-au arătat că îi sunt aproape

Miercuri, 15 Decembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

I au facut o bucurie si i au aratat ca ii sunt aproape | imaginea 1 Pe nea Tudor, pompierii giurgiuveni l-au cunoscut la sfârșitul lunii august, într-un moment foarte greu. La vârsta de 90 de ani, acesta a rămas fără agoniseala de toată viața, după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu. Se simte legat de locul în care a trăit și le-a spus că nu ar pleca din Letca Veche pentru nimic în lume.

L-au vizitat de câteva ori de atunci și recunosc că i-a uimit prin optimismul și puterea de care dă dovadă, în fiecare zi. Este un om trecut prin viață, de la care au ce învăța. Din acest motiv au vrut ca, înainte de Sărbători, să se revadă și să-i facă o bucurie, dar mai ales să simtă că îi sunt aproape.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.