În ajunul Crăciunului, au fost ajutoarele Moșului

Marți, 28 Decembrie 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

In ajunul Craciunului  au fost ajutoarele Mosului | imaginea 1 Vineri, 24 decembrie a.c., în ajunul Crăciunului, pompierii de la Detașamentul Sfântu Gheorghe, Secția Târgu Secuiesc și Pichetul Întorsura Buzăului au fost ajutoarele Moșului, aducând bucurie în 60 de familii din peste 15 localități ale județului Covasna.

Pentru a aduce o rază de lumină şi speranţă celor care au nevoie, pompierii militari au donat o parte din veniturile lor, din care au fost achiziţionate cadourile. Cei mici s-au bucurat la vederea jucăriilor şi dulciurilor, în timp ce părinţii copiilor s-au emoţionat când au văzut alimentele aduse de pompieri pentru a le face masa de Crăciun mai îmbelşugată.

Vârstnicii vizitaţi de ajutoarele Moșului spun ca de mulţi ani nu le-au mai trecut pragul casei aşa colindători. Pompierii covăsneni mulţumesc tuturor celor care au contribuit pentru a putea aduce un strop de fericire în sufletul acestor familii, în pragul Sărbătorilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.