În fiecare an, pompierii ieşeni susțin donarea de sânge

Miercuri, 15 Decembrie 2021Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

In fiecare an  pompierii ieseni sustin donarea de sange | imaginea 1 Pentru că tragediile nu sunt reprezentate doar de incendii, inundații și accidente rutiere, ci și de lipsa sângelui, eroii ne vin în ajutor. În fiecare an, pompierii de la I.S.U.J Iași susțin donarea de sânge, cât și donarea de trombocite, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Iași.

Având în suflet spiritul de salvator, pompierii ieșeni susțin și de această dată Campania Națională de donare de sânge desfășurată în perioada 6-17 decembrie a.c. Ei donează sânge atât în afara campaniilor de donare, dar mai ales cu ocazia lor, și se mobilizează în număr cât mai mare, venind în grupuri ca să încurajeze și să motiveze prin propriul exemplu cât mai mulți oameni.

Pompierii sunt și de această dată alături de oameni, promovând spiritul civic al populației. Împreună putem oferi cel mai valoros cadou în prag de sărbători: o nouă șansă la viață prin îmbunătățirea situației stocurilor centrelor de transfuzii din țară, pentru a putea suplini astfel lipsa sângelui de care este așa mare nevoie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.