În pragul Crăciunului, nu au uitat-o pe prietena lor, Ema

Marți, 28 Decembrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

In pragul Craciunului  nu au uitat o pe prietena lor  Ema | imaginea 1 Pompierii călărăşeni nu au uitat-o pe prietena lor, Ema, din comuna Ştefan Vodă, şi i-au făcut o bucurie în pragul Crăciunului. Vă aduceţi aminte de Ema? Fetiţa cu părul bălai, care stătea cocoţată pe gard şi musai ţinea să le arate ce a scris ea pe o coală albă, pe care o ţinea în mână!

Atunci scria clar pe hârtie: „Stăm în curte!”, aşa a vrut Ema să le arate că apreciază munca lor, a pompierilor și a tuturor celorlalte structuri implicate în combaterea pandemiei și impunerea măsurilor necesare specifice stării de urgență. Așa s-a priceput ea să le arate că a înţeles mesajele distribuite de ei.

Au văzut mesajul ei când era în plină stare de urgenţă şi se deplasau în toate localităţile pentru a transmite măsurile de informare preventivă, şi au apreciat sincer gestul ei de copil. Fetiţa de 10 ani, Ema, a legat o prietenie cu Dana, colega lor!

Iar pompierii i-au promis Emei că vor mai veni la ea şi s-au ţinut de cuvânt încă o dată! Nu i-au spus când! Au vrut să-i facă o surpriză şi le-a ieşit! Ei ştiu că Ema a fost fetiţă cuminte, drept pentru care s-au gândit să o viziteze iarăşi și să-i facă câteva mici cadouri de pus sub brad, mai exact, o păpușică şi, desigur, mai multe dulciuri.

Prietena lor, Ema, din comuna Ștefan Vodă s-a bucurat teribil să-i revadă pe pompieri! De fapt, bucuria a fost reciprocă! Sărbători Fericite, Ema!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.