Le-au umplut sufletele de bucurie

Luni, 27 Decembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Le au umplut sufletele de bucurie | imaginea 1 Sărbătorile nu sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea. Sunt oameni loviți de soartă care privesc viitorul cu ochii în lacrimi și doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet.

O familie formată din opt persoane, dintre care șase copilași, din orașul Flămânzi, a trecut prin momente grele la începutul acestui an, atunci când casa le-a fost cuprinsă de flăcări. Într-o clipă, s-au trezit sub cerul liber.

Încă de atunci, salvatorii botoșăneni, care au intervenit pentru stingerea incendiului, s-au gândit mereu la ei și și-au propus să le dea o mână de ajutor, cum de altfel au mai făcut și în alți ani. Marţi dimineață, 21 decembrie a.c., pompierii s-au întors la Flămânzi și i-au găsit pe toți, mama, tatăl și cei șase copii în noua casă, recent construită de autoritățile locale.

Odată cu darurile oferite, le-au umplut sufletele de bucurie. Marian – Andrei (3 ani), Ștefan (6 ani), Ionela (9 ani), Vasile (12 ani), Maria-Magdalena (14 ani) și Gabriela (18 ani) au primit îmbrăcăminte, dulciuri, jucării, fructe și alimente.

Darurile cumpărate de pompieri din sume donate de colegi au fost primite cu emoție și lacrimi de mulțumire. Dăruind câte puţin, fiecare a adus speranța în inimile acestor copilași. La rândul lor, aceştia le-au dăruit zâmbete și îmbrățișări, un „Crăciun” pe care îl vor păstra permanent în inimile lor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.