Misiune de suflet a pompierilor ialomițeni

Luni, 27 Decembrie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Misiune de suflet a pompierilor ialomiteni | imaginea 1 Sărbătorile nu sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea. Sunt oameni loviți de soartă care privesc viitorul cu ochii în lacrimi și doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet.

Miercuri dimineață, 22 decembrie a.c., pompierii ialomițeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru trei familii defavorizate din comunele Perieți, Misleanu și Luciu. Salvatorii au dăruit pachete cu dulciuri și produse alimentare, dar și jucării pentru cei mici.

Darurile cumpărate de salvatori din sume donate de colegi au fost primite cu emoție și lacrimi de mulțumire. Dăruind câte puţin, fiecare a adus speranța în inimile acestor copilași. La rândul lor, aceştia le-au dăruit zâmbete și îmbrățișări, un „Crăciun” pe care îl vor păstra permanent în inimile lor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.