Misiunea specială încredințată de Moș Nicolae pompierilor botoşăneni!

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Misiunea speciala incredintata de Mos Nicolae pompierilor botosaneni | imaginea 1 De când a venit pe lume, micuța Ioana a fost un copil special. S-a născut într-o familie din localitatea Mănăstireni și este unul dintre copiii cu intoleranță la lactoză. Ea nu se poate hrăni cu laptele matern și are nevoie de o formulă specială care este mai scumpă, dar care îi oferă tot ceea ce are nevoie pentru a crește sănătoasă.

Cu venituri modeste, părinții se străduiesc din răsputeri să asigure un trai decent fetiței și fratelui ei, în vârstă de 3 ani. Doar că posibilitățile lor materiale sunt mult prea mici în comparație cu cheltuielile. Sâmbătă seară, 4 decembrie a.c., mai aveau lapte praf special doar pentru câteva mese, dar nu și bani suficienți să cumpere altă cutie.

Prinsă între dorința de a-și crește frumos copiii și de a cheltui cu folos fiecare bănuț, mama Ioanei nu a încetat să se roage și să spere într-o minune. Și cum Dumnezeu lucrează prin oameni, duminică, 5 decembrie a.c., pompierii botoșăneni i-au bătut la ușă.

Micuța Ioana va avea hrană până la începutul anului viitor, iar mama o va putea îngriji cum se cuvine. Aceasta este misiunea specială încredințată de Moș Nicolae pompierilor botoşăneni!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.