O bunică și nepotul ei au primit un ajutor nesperat

Marți, 28 Decembrie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

O bunica si nepotul ei au primit un ajutor nesperat | imaginea 1 O bunică și nepotul ei au primit un ajutor nesperat de la pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului ce le-a cuprins casa în seara zilei de 9 decembrie a.c.

După ce au fost avertizați de vecini că le arde casa, copilul a avut grijă să ia cu el ghiozdanul de școală. În casă se mai afla și străbunica copilului, care era nedeplasabilă și a fost scoasă de vecini până la sosirea pompierilor.

Joi, 23 decembrie a.c., pompierii de la Detașamentele Moreni și Târgoviște s-au mobilizat și au cumpărat obiecte de uz casnic, un aragaz, o sobă, haine și alimente pentru ca cei trei să treacă cu bine peste această perioadă dificilă.

Autoritățile locale au pus la dispoziția familiei un modul în care să locuiască, iar prin intermediul preotului din localitate se strâng sume de bani pentru ca împreună să construiască o casă. Acum, copilul, elev în clasa a III-a, le-a promis ca va merge la școală pentru a învăța să devină pompier. Până atunci, Plutonier adjutant Ștefănescu Daniel, care stă la câteva case distanță, îl va îndruma.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.