Pompierii mehedințeni dăruiesc

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni daruiesc | imaginea 1 Deși, prin natura meseriei, pompierii ajută persoanele aflate la nevoie, luni, 6 decembrie a.c., aceștia au ales să le fie alături și oamenilor aflați în suferință. Călăuziți de harul Sărbătorilor de Iarnă, pompierii mehedințeni au desfășurat o acțiune de donare de sânge.

Prin gestul lor, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Mehedinți, salvatorii își doresc să aducă zâmbetul pe chipul acelor persoane pentru care bucuria Sărbătorilor de Iarnă este umbrită de neputință și suferință, oferindu-le speranță și tărie pentru a învinge în această luptă, din care trebuie să iasă mai puternici.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi fac apel la semenii noștri să se prezinte la Centrele de Transfuzie Sanguină pentru a ajuta în această perioadă, dăruind cel mai prețios dar “VIAȚA”, ținând astfel aprinsă flacăra speranței, bunătății și generozității.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.