Pompierii mehedințeni l-au ajutat pe Moș Crăciun

Luni, 20 Decembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni l au ajutat pe Mos Craciun | imaginea 1 Vineri, 17 decembrie a.c., a fost o zi specială pentru pompierii mehedințeni, care au avut onoarea de a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă la 45 de preșcolari din localitatea Bălăcița. Misiunea a avut o adâncă încărcătură emoțională.

Îmbrăcați în straie de sărbătoare, copiii au recitat poezii și au cântat colinde, bucurând pompierii cu programul lor artistic. Eforturile preșcolarilor, care s-au dovedit a fi deosebit de receptivi la îndrumările dascălilor, au fost răsplătite de către pompieri cu dulciuri și jucării.

Zâmbetele acestora și bucuria de a dărui au adus o mulțumire sufletească de nedescris în inimile pompierilor care au convingerea că micuții își vor respecta promisiunea de a învăța, reușind astfel în tot ceea ce își vor propune.

În pragul sărbătorilor, pompierii nu au uitat nici de nevoile oamenilor neajutorați. Aceștia au trecut pragul doamnei Gica, o bătrânică în vârstă de 82 de ani, care locuiește singură în localitatea Dobra.

Încărcați cu produse alimentare, dar și lucruri care să îi confere confort pe timpul iernii, pompierii au fost binecuvântați de către aceasta. Cu sentimentul “datoriei” îndeplinite, pompierii mehedințeni vor continua acțiunile de întrajutorare și în zilele următoare, dorind să dăruiască speranță și altor persoane aflate în dificultate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.