S-au transformat în mesagerii lui Moș Crăciun

Marți, 28 Decembrie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

S au transformat in mesagerii lui Mos Craciun | imaginea 1 „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești” — Maica Tereza. Crăciunul înseamnă bucurie, dăruire și speranță, perioada în care te străduiești să găsești mai mult timp pentru ceilalți.

Această sărbătoare sfântă ar trebui să aducă tuturor pace, bucurii, liniște sufletească și să fie un moment în care să ne reamintim ce înseamnă omenia, sinceritatea, dăruirea. Atunci când simți mirosul de portocale, de scorțișoară, de brad verde în casă, când guști din toate bucatele pregătite și ești alături de cei dragi poți spune că e sărbătoare iar tot ceea ce te înconjoară este un cadou pentru propriul tău suflet.

Împreună cu familiile lor, pompierii nemțeni s-au străduit să aducă o frântură din magia sărbătorilor unor familii, dăruindu-le din suflet alimente, haine și jucării. Pentru aceste câteva familii au încercat - și speră că au reușit - să se transforme pentru o clipă în mesagerii lui Moș Crăciun.

Un zâmbet sincer pe chipul unui om este de ajuns pentru a înțelege cât de mult contează gesturile mici, dăruirea și iubirea pentru a aduce bucurie. Pompierii nemțeni vă doresc Sărbători frumoase în siguranță!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.