Şi în acest an ajutoarele lui Moș Crăciun au venit din rândul pompierilor

Marți, 28 Decembrie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Si in acest an ajutoarele lui Mos Craciun au venit din randul pompierilor | imaginea 1 Pompierii Secţiei Brad şi ai Detaşamentului Hunedoara au dus cadouri din partea moşului bărbos atât câtorva zeci de copii din localităţile Criş, Zdrapţi, Crişcior, Dumbrava de Jos, Uibăreşti, Tomeşti şi Hunedoara, cât şi vârstnicilor din Hăşdat şi Teliuc.

Pentru a aduce o rază de lumină şi speranţă copiilor care trăiesc în zone izolate din nordul judeţului Hunedoara sau în comunităţi nevoiaşe, pompierii au donat o parte din veniturile lor din care au fost achiziţionate cadourile.

Celor mici le-au sclipit ochii la vederea jucăriilor şi dulciurilor, în timp ce copiii mai mărişori s-au bucurat de noile haine. Părinţii copiilor s-au emoţionat când au văzut ieşind din tolba pompierilor alimente ce vor face, şi pentru ei, masa de Crăciun mai îmbelşugată.

Seniorii vizitaţi de pompieri spun ca de mulţi ani nu le-au mai trecut pragul casei aşa colindători. În unele sate hunedorene răsfirate pe culmi, pompierii au ajuns la destinaţie, încărcaţi cu daruri, doar după ce au parcurs prin nămeţi o parte din drum.

Deşi iarna s-a instalat confortabil, iar frigul ciupeşte nasul şi obrajii, micuţii au uitat de ger şi au “inspectat” maşinile pompierilor ca bonus acordat copiilor cuminţi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.