Trei familii nevoiaşe au primit vizita lui Moș Crăciun

Luni, 20 Decembrie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Trei familii nevoiase au primit vizita lui Mos Craciun | imaginea 1 Sufletul se hrănește cu frumusețe creată de om, cu bunătate, cu prietenie, cu rela­țiile dintre noi.

Trei familii din Păcureți, care își duc traiul de pe o zi pe alta, au primit vizita lui Moș Crăciun, joi, 16 decembrie a.c. Întâlnirea cu Moșul a stârnit emoții, veselie, un pic de frică pentru cei mai mici, dar s-a încheiat cu bine pentru toată lumea și cu multe cadouri.

Pentru pompierii prahoveni, bucuriile au părut poate neînsemnate, pentru ei au fost adevărate comori care au venit cu alinare, speranță și credință pentru o viață mai bună. Bucuria Crăciunului vine și la tine, fără greș, dacă o chemi și îi deschizi ușa, la vremea potrivită. Când e vremea potrivită? E atunci când îți deschizi sufletul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.