Un salvator are nevoie de ajutorul nostru!

Marți, 07 Decembrie 2021Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Un salvator are nevoie de ajutorul nostru | imaginea 1 Copiii sunt rațiunea de a fi a oricărei familii. Părinții iubitori își dedică viața pentru creșterea, dezvoltarea și împlinirea umană a copiilor lor, bucurându-se pentru realizările acestora și întristându-se pentru suferințele lor. Din nefericire, există situații când dragostea și eforturile părintești nu sunt de ajuns.

Un caz de maxim dramatism al suferinței este și cel al Plt. maj. Cristina Stase, subofiţer operativ în cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia. Ea luptă pentru viaţa propriului copil, care are nevoie de o intervenţie neurochirurgicală în Turcia, iar pentru această intervenţie este nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor.

În urmă cu o săptămână, Ana Maria, în vârstă de 11 ani, a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală, iar viața ei este în pericol. Având în vedere costurile mari ale investigațiilor medicale (internare, analize, operație, tratamente) și ulterior intervențiile medicale necesare, pompierii constănţeni fac un călduros apel pentru sprijinirea părinților şi acordarea unei șanse la viață normală a acestui copil.

Contribuțiile bănești pot fi depuse in conturile:

  • RON - Banca Raiffeisen - RO38RZBR0000060010388700 - Cristina Stase (mama Anei)
  • RON - Banca Transilvania - RO41BTRLRONCRT0V25457801 - Pana Mariana (sora mamei)
  • EUR - Banca Transilvania - RO26BTRLEURCRT0V25457801 - Pana Mariana (sora mamei)

Orice sumă contează! Vă mulțumim!

Un salvator are nevoie de ajutorul nostru | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.