Voluntarii SMURD au ajutat cinci familii greu încercate de nevoi

Joi, 16 Decembrie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Voluntarii SMURD au ajutat cinci familii greu incercate de nevoi | imaginea 1 Începând cu luna noiembrie a.c., voluntarii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui au inițiat un proiect umanitar sub titulatura “Îngeri cu aripi roșii”.

Într-un timp record, voluntarii SMURD și pompierii militari au reușit să adune bani, haine încălțăminte, alimente, rechizite și jucării pentru 24 de copii și cinci adulți. Voluntarilor SMURD din cadrul ISU Vaslui li s-au alăturat și câțiva dintre elevii școlii gimnaziale “Ștefan cel Mare” din municipiul Vaslui. După ce au fost puse la punct toate detaliile, voluntarii au pornit la drum.

Cu Moș Crăciun în frunte, voluntarii au poposit la cinci familii greu încercate din comunele Lipovăț, Dănești și Deleni. În acest an, Crăciunul a venit mai devreme pentru cei 14 copii ai familiilor Ungureanu, Tufă, Tătaru, Ungureanu și Chelaru, aceștia primind jucării, dulciuri, rechizite, produse alimentare, haine și încălțăminte de iarnă, produse pentru igiena corporală, dar și foarte multă bucurie. De asemenea, rechizite și dulciuri au primit încă zece copii din localitatea Rafaila.

“Bucuria acestor copii ne-a motivat să continuăm să mergem chiar și pe această vreme neprielnică. Noi trebuie să ne îndeplinim misiunea noastră umanitară, indiferent de obstacole”, a declarat unul dintre cei 22 voluntari care au participat la acțiune. Trebuie specificat faptul că toți voluntarii care fac parte din proiectul “Îngeri cu aripi roșii” pregătesc alte acțiuni de binefacere în viitorul apropiat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.