Ajutoare umanitare pentru o familie afectată de un incendiu de casă

Luni, 31 Ianuarie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Ajutoare umanitare pentru o familie afectata de un incendiu de casa | imaginea 1 În decurs de trei zile, o gospodărie din localitatea Comarna, comuna Comarna, județul Iași, a avut nevoie de intervenția pompierilor militari ieșeni.

În data de 24 ianuarie a.c., începând cu ora 20:25, echipaje de intervenţie din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit pentru stingerea incendiului violent ce a mistuit toate bunurile casei unei familii formate din 5 copii, patru fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 4 luni și 11 ani, întreținuți de către mamă și ajutați de către bunici.

În urma incendiului, familia a rămas fără bunurile necesare, dar joi, 27 ianuarie a.c., pompierii militari, echipajele de intervenție și stingere mobilizate de către Plutonierul adjutant Acatincăi Ciprian au mers cu ajutoare umanitare ce au constat în alimente, rechizite, jucării, îmbrăcăminte, articole textile și alte bunuri necesare.

Cu această ocazie, pompierii militari au desfășurat și activități de recunoaștere în teren și s-au asigurat că oamenii, vârstnici și copiii, știu cum să prevină izbucnirea unui incendiu în gospodării.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.