De Crăciun, au desfăşurat o acțiune umanitară pentru familiile nevoiașe

Duminică, 02 Ianuarie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

De Craciun  au desfasurat o actiune umanitara pentru familiile nevoiase | imaginea 1 In pragul Sărbătorilor de Crăciun, pompierii din cadrul Stației de Pompieri Cîmpeni s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun, desfășurând o acțiune umanitară pentru familiile nevoiașe. Aceștia au parcurs zeci de kilometri prin zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, aducând cu ei o rază de lumină și speranță pentru 26 de familii.

Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă, pentru care perioada de iarnă este o încercare foarte grea, i-au primit cu brațele deschise pe pompierii militari care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe și alimente.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea de pe chipurile lor le dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.