Viitor frumos, cu tineri ca el! Respect, Voluntar Iulian Ionut Cojbîc!

Joi, 20 Ianuarie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Viitor frumos  cu tineri ca el  Respect  Voluntar Iulian Ionut Cojbic | imaginea 1 Pompierii militari teleormăneni fac parte din categoria oamenilor optimiști, speranța fiind piatra de temelie în tot ceea ce fac pentru semeni, pentru cei dragi, pentru viitor. Și cum să nu fie așa, când văd că lângă ei se alătură tot mai mulți tineri, dornici să realizeze lucruri frumoase, să fie de ajutor oamenilor.

Luni, 17 ianuarie a.c., Iulian Ionut Cojbîc, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Anastasescu” din municipiul Roșiorii de Vede și, totodată, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman, a împlinit abia 18 ani.

A venit alături de pompierii teleormăneni la vârsta de 16 ani, dornic să învețe să fie de ajutor cetățenilor, lucru pe care l-a făcut timp de peste 800 de ore în cadrul multiplelor activități la care a participat în mai puțin de doi ani de zile. Este un tânăr remarcabil, curajos, responsabil, cu un simț civic extraordinar de dezvoltat, profesionist prin modul de implicare în toate misiunile încredințate.

Iulian le-a mărturisit prietenilor săi că își dorește o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență, lucru pe care îl poate realiza prin admiterea la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” din București ori prin absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, motiv pentru care este foarte atent în atribuirea timpului său liber studiului, dar și activității de voluntariat.

Pompierii teleormăneni îi mulțumesc pentru modul în care a ales să se implice în rezolvarea problemelor celor aflați în dificultate, pentru spiritul lui civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni și îl asigură de întreaga lor prețuire pentru tot ceea ce face, constituind un adevărat model pentru tinerii din comunitate!

Salvatorii militari teleormăneni se alătură familiei și prietenilor săi, pentru a-i transmite multă sănătate, putere de muncă, succes în toate activitățile pe care le va desfășura, împliniri și bucurii alături de cei dragi! Îi urează la mulți ani şi se mândresc cu tineri ca el!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.