Voluntar ISU Iași - Respect, Ștefana Birladeanu!

Vineri, 14 Ianuarie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Voluntar ISU Iasi   Respect  Stefana Birladeanu | imaginea 1 “M-a măcinat curiozitatea…Așa a început povestea mea. Astăzi, ISU Iași este a două mea casă. Am pornit pe acest drum temătoare și cu mii de întrebări, neștiind încotro vor duce aceste noi provocări.

M-am dedicat întru totul, iar acum, după trei ani și un pic, culeg roadele muncii și pasiunii mele. Datorită participării la voluntariat, sunt acum în măsură să gestionez o situație de urgență, cunoscând totodată oameni noi de la care am învățat ce să fac în caz de “Doamne ferește!”.

Am dobândit abilități pentru a face față cu brio oricăror situații, am avut ocazia să fiu membră a unei echipe extraordinare, astăzi fiind a doua mea familie, reușind să mă adaptez protocoalelor severe pe care un militar trebuie să le respecte.

Nu sunt cadru militar, însă îmi plac ordinea și disciplina, îmi place să știu ce am de făcut, să fiu pregătită pentru orice situație. Până la lucrul efectiv pe mașinile de intervenție este cale lungă, însă, dacă ești cu adevărat pasionat și răbdător, ai toate șansele să îți realizezi obiectivul.

În cele din urmă, totul este despre și pentru comunitate, despre ajutor și compasiune, despre plăcerea de a fi cu folos celor ce au nevoie de tine, în cele mai negre momente. Le mulțumesc tuturor, celor care m-au ajutat să mă formez și să mă perfecționez și că au avut răbdare cu mine, de la colegi până la șefii de tură și comandanți.”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.