Cafa, un coleg de nota 10!

Vineri, 04 Februarie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Cafa  un coleg de nota 10 | imaginea 1 Abilitate, dinamism și multă simpatie. Un coleg inedit al pompierilor militari sibieni, câinele de serviciu Cafa.

Ea face parte din echipajul canin de căutare-salvare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, alături de plutonier Sabou Ionuț, sub a cărui coordonare se află.

Se prezintă foarte natural ca fiind un câine din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, care a împlinit, marţi, 01 februarie a.c., 3 ani, iar de puțin timp, a încheiat una dintre perioadele de pregătire cele mai importante pentru un câine salvator. În urma pregătirii de căutare-salvare, a obținut nota maximă la încheierea tuturor evaluărilor.

Simțurile antrenate, dinamismul, abilitatea de a învăța și coordonarea foarte bună la comenzile însoțitorului ii conferă acestui câine simpatic multe calități cu care va îndeplini misiuni de căutare și salvare a persoanelor aflate în situații mai puțin fericite (surprinși sub dărâmături etc). Rezultatele excelente și antrenamentul constant îl evidențiază cu succes.

La mulţi ani, Cafa! Misiuni cât mai ușoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.