Căţeluşă găsită pe câmp, adoptată de familia ISU Botoşani

Luni, 07 Februarie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Catelusa gasita pe camp  adoptata de familia ISU Botosani | imaginea 1 Ea este Kira! Cățelușa jucăușă, cu ochii migdalați și blana de pluș, care nu încetează să-și arate afecțiunea față de pompierii botoșăneni…cățelușa de câteva like-uri…dar…mii de zâmbete…

În urmă cu mai bine de jumătate de an, rătăcea pe un câmp din apropierea municipiului Botoşani. Era mică, speriată, flămândă și plină de purici. Mult prea neputincioasă să-și poarte singură de grijă.

Așa a fost găsită de un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care se întorcea de la o intervenție. Prima plimbare cu autospeciala de stingere cu apă și spumă a fost drumul către o viață lipsită de griji.

Spălată, hrănită, deparazitată și vaccinată, Kira a devenit sursa de energie și bucurie pentru toți colegii care o întâlnesc. Noaptea păzește cu strășnicie curtea subunității. Ziua se joacă și participă, cu mare interes, la toate activitățile desfășurate de pompierii botoșăneni…chiar și atunci când vine vorba de decontaminarea colegilor întorși de la cazuri Covid.

După o misiune grea, Kira este cea care le aduce zâmbetul pe buze și, în gesturile ei simple și nevinovate, salvatorii văd recunoștința și prietenia adevărată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.