Există multe forme de a salva vieți!

Luni, 14 Februarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Exista multe forme de a salva vieti | imaginea 1 La capătul celălalt al firului, în fața unor monitoare sau hărți electronice, sunt pompieri pregătiți în permanență pentru a face față oricăror provocări.

Întrebările puse corect de un dispecer 112, sfaturile transmise până la sosirea echipajelor de intervenție și susținerea morală sunt foarte importante pentru o persoană aflată în situații limită. Ziua de 11 februarie le este dedicată lor: oamenilor din umbră, vocilor care vă ghidează atunci când aveți o urgență.

Peste 20.000 de apeluri au preluat anul trecut. Acestea a presupus rapiditate, responsabilitate, grijă și chiar emoție. Surprinși sau nu în fotografii, dispecerii ISU Giurgiu sunt apreciați în egală măsură, iar munca lor își are ecoul în fiecare casă sau familie care, la un moment dat, a avut nevoie de ajutor. 11 februarie - Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.