Microbuze ISU pentru transportul refugiaţilor ucraineni

Luni, 28 Februarie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Microbuze ISU pentru transportul refugiatilor ucraineni | imaginea 1 16 microbuze de transport din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă din județele Suceava, Alba, Bistrița-Năsăud, Neamț, Bacău, Cluj, Brașov, Mureş și Sibiu au ajuns în Vama Siret din judeţul Suceava.

7 dintre acestea vor rămâne în vamă pentru transportul cetățenilor ucraineni către destinaţiile dorite, iar 3 au fost direcționate către tabăra mobilă devenita complet operaționalizată încă de sâmbătă seară, 26 februarie a.c., pe stadionul Siret.

De asemenea, pentru gestionarea cu eficienţă a potențialelor solicitări de sprijin, tabăra mobilă aparţinând ISUJ Constanţa va fi trimisă în judeţul Tulcea, la vama Isaccea.

Totodată, 23 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al județului Dâmboviţa se vor deplasa în sprijinul colegilor și autorităţilor sucevene, cu un modul de tabără completă, bucătărie mobilă și generator.

La acest moment, având în vedere fluxul înregistrat la Vama Siret, din judeţul Suceava, este în curs de operaționalizare a doua tabără mobilă care va deservi nevoile de cazare ale cetățenilor sosiți din zona de conflict.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.