Transport de medicamente la graniţa cu Ucraina

Luni, 28 Februarie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Transport de medicamente la granita cu Ucraina | imaginea 1 Ei sunt Florin și Silviu, colegii de la Detașamentul de Pompieri din Turda. Joi, 24 februarie a.c., au fost ambii pe tură și n-au avut parte de cea mai ușoară zi.

Pompierii au intervenit la două accidente rutiere serioase, petrecute într-un timp scurt. Proaspăt întorși la unitate, au primit un telefon de la comandant:

”- Trebuie să duceți mâine un transport de medicamente la granița cu Ucraina, pentru cei de acolo. Oamenii au nevoie de noi!”

Cei doi sunt conducători auto pe autospeciale și au acumulat o experiență bogată. În plus, au mai participat la misiuni asemănătoare și știu cum să se descurce în orice situație.

Dimineață au încheiat tura de serviciu și s-au urcat direct în camionul special destinat să încarce medicamentele de la o companie farmaceutică din Cluj-Napoca.

Apoi au plecat spre Vama Siret, acolo unde se vor întâlni cu alți colegi, de la celelalte unități din țară.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.