Echipajele dâmbovițene asigură suportul necesar în tabăra mobilă

Joi, 03 Martie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Echipajele dambovitene asigura suportul necesar in tabara mobila | imaginea 1 Duminică seara, 27 februarie a.c., în jurul orei 23:30, cei 28 de pompieri din cadrul modulului Tabăra mobilă au ajuns la destinație în municipiul Rădăuți din județul Suceava.

După ce au primit locația, aceștia au început imediat instalarea taberei, lucrând fără întrerupere pe tot parcursul nopții, chiar dacă afară a fost frig și a nins permanent.

Pe parcursul misiunii, echipajele dâmbovițene vor asigura suportul necesar autorităților locale implicate în gestionarea acestei situații și vor răspunde cu promptitudine la orice solicitare a persoanelor care au nevoie de sprijin în zona respectivă.


Completul poate asigura condiții de cazare și hrănire pentru 201 persoane, tabăra fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, precum și o bucătărie rulantă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.