ISU Alba, alături de vecinii ucraineni

Joi, 03 Martie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

ISU Alba  alaturi de vecinii ucraineni | imaginea 1 În decursul dimineții de duminică, 27 februarie a.c., 2 microbuze de transport persoane s-au alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucrainieni care intră în țara noastră prin punctele de frontieră din județul Suceava.

Cei 4 pompieri militari care deservesc microbuzele de transport persoane fac parte din misiunea integrată pentru gestionarea situației generate de conflictul militar din Ucraina. Aceştia vor prelua cetățeni ucrainieni din Vama Siret și îi vor transporta spre punctele de triere sau mai apoi spre locurile puse la dispoziție de autorități.

De asemenea, plt. Crișan Alexandru - subofițer informare și relații publice, începând de sâmbătă, 26 februarie a.c., face parte din Celula de Comunicare operaționalizată în zona de responsabilitate a ISU Suceava. ISU Alba este pregătită să suplimenteze sprijinul oferit, cu tehnică şi personal, dacă situația o va impune.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.