ISU Sălaj în sprijinul refugiaților ucraineni

Joi, 03 Martie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

ISU Salaj in sprijinul refugiatilor ucraineni | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj desfășoară, alături de personalul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, misiuni de sprijin al refugiaților din Ucraina.

În cursul nopții de luni spre marți, 01 martie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului Zalău și al Secțiilor Șimleu Silvaniei și Jibou, alături de colegii din alte județe, s-au deplasat în județul Suceava (la Vama Siret), pentru sprijinirea refugiaților ajunși la granița cu România.

Astfel, cei 12 pompieri sălăjeni mobilizați la Siret vor desfășura misiuni de sprijin și transport al cetățenilor ucraineni care se află la punctele de frontieră. Dacă situația o va impune, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj este pregătit sa suplimenteze sprijinul oferit, cu tehnică și personal.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.