În baza de operații de la Vama Isaccea

Luni, 07 Martie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

In baza de operatii de la Vama Isaccea | imaginea 1 Este ziua cu numărul 10 în baza de operații de la Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea - Orlovka, Ucraina.

Bacul continuă să vină neobosit la malul românesc, plin cu oameni ce caută siguranță, speranță și o privire caldă. Salvatorii le oferă de fiecare dată tot ce au mai bun! Cât despre privirea caldă, aici este după cum te uiți la om.

Dacă priviți fotografiile de mai jos, vă veți da seama că toți pompierii salvatori au acea privire caldă, chiar dacă în spatele ei sunt ore nedormite și lacrimi vărsate în sinea lor.

Îi dau de gol cearcănele, pleoapele grele, însă cu toate acestea ei stau aici. Mulți dintre ei rămân după ce își termină tura ca voluntari. Își lasă haina militară acasă cât trec să își vadă familia, apoi îi revăd aici, pe “baricade”, alături de camarazii lor.

În frunte cu liderul lor, toți acești oameni au făcut și fac ce ceea ce știu mai bine. Sunt alături de oamenii ce fug din calea gloanțelor. Sunt militari salvatori iar în orice misiune sunt trimiși, primează viața omului! Ei sunt Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.