În prima linie a prieteniei și a ospitalității

Luni, 21 Martie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

In prima linie a prieteniei si a ospitalitatii | imaginea 1 Vineri, 18 martie a.c., s-au făcut trei săptămâni de când vecinii noștri sunt terorizați de sunetul alarmelor antiaeriene și tot atâtea săptămâni de când fug din calea gloanțelor și a rachetelor ce le distrug viețile și casele.

Tot de trei săptămâni, salvatorii Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele de la granița cu Ucraina sunt în prima linie a prieteniei și a ospitalității. Împreună cu toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, cu ONG-urile și voluntarii, ei reușesc să ofere un strop de speranță și siguranță mamelor ce au fost nevoite să fugă spre necunoscut cu copii de mână și doar câteva haine în bagaje.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, Crucea Roșie Română, ONG-urile și voluntarii rămân pe poziții în Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea cu același crez: Ucraina - Împreună ajutăm mai mult!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.