Misiunea pompierilor dâmbovițeni continuă în Rădăuți

Vineri, 11 Martie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Misiunea pompierilor damboviteni continua in Radauti | imaginea 1 Misiunea pompierilor dâmbovițeni continuă în municipiul Rădăuți, pentru sprijinul cetățenilor care vin din Ucraina în țara noastră.

Ofițerul responsabil din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița și comandant al taberei, căpitan Stan Claudiu, a transmis că au în administrare tabăra mobilă instalată pe Stadionul din Rădăuți și săli din cadrul complexului sportiv.

Pompierii dâmbovițeni au grijă, împreună cu ofițerul desemnat din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bucovina” al județului Suceava, de peste 400 de persoane, pentru care fac tot ce este posibil pentru a fi în siguranță.

Sunt alături de ei, iar solidaritatea este lecția pe care o învățăm cu toții zilele acestea. Împreună cu societatea civilă, salvatorii reușesc să-i sprijine pe cei care au găsit liniștea în țara noastră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.