Misiuni ale pompierilor ialomițeni în sprijinul refugiaților din Ucraina

Vineri, 11 Martie 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Misiuni ale pompierilor ialomiteni in sprijinul refugiatilor din Ucraina | imaginea 1 În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 5 martie a.c., cei patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al județului Ialomița, dislocați în Vama Isaccea, au desfășurat misiuni de transport al cetățenilor ucrainieni care au intrat în țara noastră, prin acest punct de frontieră.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa îşi exprimă mândria faţă de colegii lor, ei fiind întotdeauna aproape de oameni, dovedind astfel că au o inimă mare, iar limba, cetățenia sau țara de origine nu reprezintă o barieră în calea solidarității, atunci când este necesar. Dăruirea și devotamentul acestora nu îi fac să renunțe, oricât de greu ar fi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.