O îmbrățișare, un zâmbet, o strângere de mână…

Luni, 07 Martie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O imbratisare  un zambet  o strangere de mana | imaginea 1 Copiii sunt poate cei mai afectați de ceea ce se întâmplă în Ucraina. Ei văd și simt lucrurile altfel, iar această perioadă, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le va rămâne în minte pentru totdeauna.

Sunt puternici și rezistă ore în șir pe bancheta din spate a autoturismelor care îi va duce acolo unde vor găsi siguranța pierdută în țara lor. Zâmbesc când realizează că pompierii, polițiștii de frontieră, polițiștii, jandarmii, voluntarii SMURD și zecile de oameni sunt acolo pentru ei. Să le ofere ajutor necondiționat.

Mai mult decât mâncare, apă și cazare, au nevoie de acele gesturi care să îi ajute să uite ultimele clipe trăite acasă și să se simtă în siguranță.

Indiferent de limba pe care o vorbim, zâmbetul aduce zâmbet, îmbrățișarea aduce alinare și inima desenată cu niște degețele mici pe geamul aburit al mașinii înseamnă iubire pură! Și ce poate fi mai emoționant decât un copil care se agață de gâtul tău și se simte, dintr-o dată, puternic?

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.