Organizatorul taberei din Siret - Respect, Colonel Constantin Parasca!

Joi, 17 Martie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Organizatorul taberei din Siret   Respect  Colonel Constantin Parasca | imaginea 1 “- Instalați tabăra!”

Din momentul în care s-au transmis aceste cuvinte, la numai puțin de 6 ore, într-un timp record, 66 de corturi au răsărit peste noapte, pe gazonul stadionului din Siret. 60 de corturi pentru cazare și 6 pentru servirea mesei. Și nu a fost doar o ridicare fizică. Corturile au fost dotate cu spații de dormit, curent electric, internet, încălzire, săli de mese plus alte facilități.

Tabăra Mobilă de pe stadionul “9 Mai”, din orașul Siret, a fost prima de acest gen din țară, care s-a ridicat special pentru cetățenii veniți din Ucraina. Din prima clipă și până în momentul de față, operațiunile au fost conduse de colonelul Constantin Parasca.

El este cel care, alături de toți camarazii lui, a reușit să impresioneze lumea întreagă cu organizarea taberei mobile din Siret. Și nu sunt deloc cuvinte mari. Deși este tată a trei copii, Constantin este prezent zi și noapte în tabăra de la Siret. De aproape 20 de zile, acesta își vede copiii o dată la câteva zile și atunci doar pentru câteva momente!

Se întoarce repede la tabără, acolo unde el a considerat că, în aceste zile, trebuie să fie trup și suflet! Nu a dorit să apară în această postare, spunând că munca a fost a colegilor lui. Dar nu ar fi corect din partea noastră să nu îl felicităm pe cel care a coordonat ireproșabil toată activitatea din Tabăra Mobilă de la Siret!

Așadar, îl felicităm, în primul rând, pe OMUL Constantin Parasca, cel care a pus sufletul înaintea misiunii de îndeplinit și care a reușit să impresioneze lumea întreagă cu organizarea taberei mobile din Siret. Domnule colonel, avem onoarea să vă salutăm!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.