Patru voluntari sătmăreni au fost în misiune la Vama Isaccea

Vineri, 25 Martie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Patru voluntari satmareni au fost in misiune la Vama Isaccea | imaginea 1 În perioada 14 - 20 martie a.c., patru voluntari sătmăreni, pregătiți și îndrumați în tainele salvării semenilor, au fost în misiune la Vama Isaccea, județul Tulcea.

A fi voluntar este un stil de VIAȚĂ. Mulți dintre cetățeni acționează de bună voie pentru a ajuta sau a sprijini necondiţionat, la nevoie, persoane cunoscute sau nu, iar satisfacția lor este mulţumirea și liniștea sufletească dobândită prin simplul fapt că nu au trecut nepăsători pe lângă situație.

În acest context, Onuc Livia Loredana, Boitor Alexandru Andrei, Verdes Loredana Alina și Popa Roberto au aflat adevarata valoare a ajutorului, implicați fiind în susținerea semenilor greu încercați.

“Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească”, a spus Albert Einstein, iar voluntarii noștri au fost foarte implicați fără să aștepte nimic în schimb! I.S.U. “Someș” Satu Mare se mândreşte cu ei și îi felicită!

Patru voluntari satmareni au fost in misiune la Vama Isaccea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.